fbpx
Annonce

Afsløring: Derfor fik Barca ikke straffe imod Inter

Simon Arun Vrábel - 07.10.22

// Champions League // Inter

Barca blev i tirsdagens kamp mod Inter snydt for et klokkeklart straffespark og ingen kunne forstå, hvorfor dommeren og VAR ikke dømte noget. Nu afslører Sky Sports årsagen til dommerens skandaløse fejl.

Sky Sports gav torsdag et spændende indblik i den kommunikation mellem spillere og dommer, som angiveligt foregik under Champions League-kampen imellem Inter Milan og Barca. Den nye viden understreger blot det forargelige i, at VAR ikke blev taget i brug.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sky Sports afslører, at den slovenske dommer Slavko Vincic i sekunderne efter situationen fortalte Barca-spillerne, at dén hånd, som ramte bolden – ifølge ham – tilhørte Ansu Fati og ikke Denzel Dumfries. De catalanske spillere kunne slet ikke forstå den forklaring og appellerede derfor stærk til dommeren fra Slovenien om, at skulle gå ud og kigge på VAR-skærmen, men de opfordringer prellede af på dommeren.

Kun 20 minutter tidligere havde Vincic ellers fin lyst og tid til at gøre brug af VAR i forbindelse med at annullere målet fra Pedri. Det er nok de færreste som mener at kunne se ting bedre og dømme mere korrekt end en Champions League-dommer, men VAR er netop til for at hjælpe dommerne, som også kun er mennesker og derfor er det endnu mere frustrerende, at Barca bliver frarøvet et straffespark fordi dommeren så forkert.

Et enkelt point i kampen imod Inter ville have gjort en kæmpe forskel, for nu står catalanerne i den grad med ryggen imod muren hvor man både er nødsaget til at vinde hjemme over Inter imens målscoreren også kan få en rolle. Den situation ville man slet ikke have stået i, hvis dommeren Slavko Vincic blot havde bedt om at gense situationen i slowmotion via VAR.

Gense situationen øverst i artiklen.

.:FORSIDE:.