fbpx
Annonce

Andreas Christensen trænede delvist med i dag

FCBARCELONA.DK - 27.03.24

 


Andreas Christensen måtte melde afbud til Danmarks landskampe på grund af problemer med en arkillessene. I dag løb han på træningsbanen i Barcelona for første gang i halvanden uge, men kun for at træne med delvist.

Det er positivt nyt, at den danske forsvarsspiller kunne deltage i den indledende del af dagens træning, for det vidner om, at han er på vej tilbage fra de skadesproblemer, der forhindrede ham i at spille mod Atlético Madrid og Danmarks lanskampe mod Schweiz og Færøerne.

Artiklen fortsætter under annoncen


Lige siden har man ikke set AC træne med de tilbageværende spillere under landskampspause, men i dag gjorde han dem selskab, i øvrigt sammen med Ronald Araujo, der vendte tidligt hjem fra Uruguays landsholdssamling.

Mens Araujo er 100% klar, ventes det nu med spænding, om Andreas Christensen når at blive klarmeldt til lørdagens kamp mod Las Palmas. Det blive de næste par dages træningssamlinger der afgør, om danskeren kan hjælpe holdet mod oprykkerne.

AC har været plaget af en del småskavanker denne sæson og derfor er det muligt, at Xavi vælger at se bort fra danskeren på lørdag. Den efterfølgende weekend spilles der ikke i La Liga grundet pokalfinalen og dermed vil Christensen få ekstra tid til at komme sig 100%, hvis han ikke er med mod Las Palmas.

ac28F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.