fbpx
Annonce

Ansu Fati forventes at blive solgt til sommer

Peter Vyff - 22.03.24

// Ansu Fati

Ledelsen sendte i sommer Ansu Fati til Brighton på et lejeophold, der ikke har været den store succes. Stortalentet har ikke formået at overbevise Barca om, at han er en del af fremtiden, og han forventes derfor solgt til sommer.

Det har været nogle hårde år for Ansu Fati, der ellers blev udråbt som det helt store håb, efter Lionel Messi forlod Barca i 2021. Catalaneren har dog haft svært ved at leve op til forventningerne, hvilket i høj grad skyldes de mange skader, der har holdt ham meget udenfor banen tidligt i karrieren, hvor det er så vigtigt at udvikle sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 21-årige Fati blev derfor sendt på et lejeophold hos Brighton før denne sæson, hvor han fik mulighed for at få styr på karrieren, væk fra rampelyset hos Barca. Men på trods af en ellers lovende start, og et godt forhold til træner Roberto de Zerbi, endte kantspilleren endnu engang på sidelinjen efter påny at have pådraget sig en lårskade.

Catalaneren betragtes dog fortsat et stort talent, der rummer et enormt potentiale, men det er dog ikke noget Barca har tid til at vente på, især ikke den økonomiske situation taget i betragtning. Ledelsen har hårdt brug for indtægter, der er nødvendige for at overholde Financial Fair Play og samtidig forstærke spillertruppen til sommer.

Klubben skulle derfor ifølge avisen Sport have besluttet sig for, at det nu er på tide at tage afsked med Fati, der bliver sat til salg til sommer. Det sker især på baggrund af de 15 kampe hos Brighton, hvor det kun er blevet til tre startpladser og to scoringer.

Barca har dog ingen umiddelbart ingen erstatning for kantspilleren, der sammen med João Félix, befinder sig bedst på venstre kant. Ledelsen vil dog forsøge at beholde portugiseren til næste sæson, hvilket også er en af grundene til, at Fati sandsynligvis skal finde et andet sted at spille efter sommerferien.

fati36F

.:FORSIDE:.