fbpx
Annonce

Avis: Barca og Milan enige om lejeaftale med Todibo

FCBARCELONA.DK - 31.12.19

© Getty Images
// Todibo

Meget tyder på, at Jean-Clair Todibo fortsætter karrieren i italienske Milan. I følge avisen Sport, er de to klubber blevet enige om en lejeaftale for resten af sæsonen, men spilleren selv mangler angiveligt stadig at acceptere skiftet.

Todibo er en af de spillere der de seneste uger har været rygtet kraftigt væk Barca, på grund af den beskedne rolle han spiller i truppen. Nu ser et skifte ud til at være rykket meget tættere på.

Det er angiveligt Milan der er tæt på at kunne hente den 20-årige forsvarsspiller, som Barca købte i Toulouse for lidt under et år siden for blot 1 mio. euro. Ifølge Sport er der tale om en lejeaftale for resten af sæsonen, hvor Milan samtidig får en købsoption på 20 mio. euro.

Spørgsmålet er så hvad Todibo selv siger til at skifte Barca ud med Milan. Ud fra et sportsligt synspunkt ligner det et godt bytte for franskmanden, for dels er der tale om en stærk liga, dels er Milan blandt de største og mest traditionsrige i italiensk fodbold.

Ifølge Sport er der intet skrevet under endnu, så hvis Todibo ikke vil medvirke til skiftet, eller der kommer bedre bud på bordet fra andre sider, kan sagen hurtig tage en ny drejning.

.:FORSIDE:.