fbpx
Annonce

Avis: Bernardo Silva presser på for at få en afklaring

FCBARCELONA.DK - 09.05.24

// Bernardo Silva

Bernardo Silva er nok den spiller som Xavi allerhelst vil have til Barca til sommer og interessen skulle være gengældt fra portugiserens side. Han ønsker dog hurtigt at få afklaret, om Barca reelt er i stand til at hente ham.

Det er avisen The Mirror der fortæller om Bernardo Silvas utålmodighed med at kende sin fremtid. Portugiseren vil angiveligt meget gerne skifte til Barca, men alle kender til catalanernes svære økonomiske situation og derfor er det uvist, om de kan finde pengene.

Artiklen fortsætter under annoncen


Silva forlængede i sommer med Manchester City, men han kan købes fri for 58 mio. euro, hvilket er noget af en mundfuld for Barca. Derfor ønsker midtbanespilleren ikke, at sommeren går uden at der kommer en afklaring.

Det er superagenten Jorge Mendes der repræsenterer Silva og han har et glimrende forhold til præsident Laporta, hvilket helt sikkert er en fordel. Der er derfor en åben og ærlig dialog, hvor Barca tilsyneladende har serveretten omkring Bernardo Silva.

Portugiseren føler sig klar til nye udfordringer og har også fået opmærksomhed fra andre klubber. Derfor handler der for Barca om, at overbevise portugiseren om, at klubben er i stand til at hente ham tidligt i transfervinduet.

silva5F

.:FORSIDE:.