fbpx
Annonce

Avis: Christensen er ikke længere på salgslisten

FCBARCELONA.DK - 08.05.24

 


Andreas Christensen er en af de spillere der rygtes væk fra Barca til sommer, fordi et salg vil medføre en stor indtægt, men nu har Xavi angiveligt besluttet, at danskeren også skal være en del af holdet i den kommende sæson.

Det er avisen Sport der fortæller om den nye udvikling omkring den danske forsvarsspiller, der kom til klubben for små to år siden på en fri transfer fra Chelsea. Interessen for AC er stor i Premier League og derfor har der været forlydender om, at Barca var klar til at sælge, hvis prisen var høj nok.

Artiklen fortsætter under annoncen


Xavi er sammen med sportsdirektør Deco i fuld gang med at planlægge næste sæson. Her skal de beslutte hvilke spillere der skal væk, hvem de er klar til at sælge og hvem man gerne vil beholde.

Der er en række spillere som Ter Stegen, Cubarsí, Lamine Yamal, Gavi og Pedri, som under ingen omstændigheder vil blive solgt. Nu skulle Andreas Chritsensen være kommet på denne liste.

Det er angiveligt danskerens præstationer på den defensive midtbane der har overbevist Xavi om, at AC også skal hjælpe holdet i næste sæson. Xavi sætter pris på alsidige spillere og danskeren kan både spille i det centrale forsvar og på midtbanen.

Dermed tyder alt på, at Andreas Christensen også er at finde i Barca til næste sæson. Hans kontrakt med klubben løber til 2026.

ac43F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.