fbpx
Annonce

Avis: Girona følger Mika Faye tæt

Markus Johannessen - 23.12.23

 


Selvom Barca ikke har nogen intentioner om at sælge det 19-årige Barca Atlètic-talent, Mikayil Faye, bliver der stadig holdt godt øje med ham fra andre klubber. Særligt Girona meldes interesseret i forsvarsspilleren.

Ifølge den catalanske avis Sport, modtager Barca adskillige henvendelser hvad angår Mika Faye, som har etableret sig som en meget vigtig spiller hos Barca Atlètic, hvor han ofte dirigerer forsvaret sammen med landsmanden Mamadou Mbacke.

Artiklen fortsætter under annoncen


Catalanerne ser dog ingen rationalitet i at sælge en spiller, der besidder så stort fremtidspotentiale. Den unge senegaleser har Xavis tillid og trænede med førsteholdet i denne uge, og mod Club América i går nat, spillede han anden halvleg.

Gironas interesse i Mika Faye bekræftes af transfer-journalisten Fabrizio Romano, der har afsløret at klubben har sendt hele fem scouts i løbet af de seneste måneder for at observere den 19-årige centerback. 

Det meldes dog også, at Mika Faye kun har én målsætning, hvilket er at slå igennem som professionel fodboldspiller i Barcelona. Han ryger næppe videre i nærmeste fremtid, men kan tolke den stigende interesse som et klap på skulderen.



// Mikayil Faye
.:FORSIDE:.