fbpx
Annonce

Barca skal også spille på Montjuic til januar

FCBARCELONA.DK - 09.05.24

 


Det er forventningen at Spotify Camp Nou kan tages i brug til december, men det kommer ikke til at gælde for Champions League. UEFA tillader nemlig ikke, at man skifter hjemmebane midt i i det nye ligaformat.

Hvis byggeplanerne kommer til at holde stik, bliver det i midten af december, at Barca igen indtager Spotify Camp Nou, efter halvandet års renovering og ombygning. Det bliver dog med en begrænset tilskuerkapacitet på cirka 60.000, indtil man er helt færdige i 2026, hvor der bliver plads til 105.000.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca kommer dog til at spille på Estadi Olimpic Lluis Companys på Montjuic-bjerget i det centrale Barcelona i januar også. Det skyldes det nye format af Champions League, hvor man spiller i en liga med 16 hold i hver gruppe. Det indebærer fire hjemmekampe og fire udekampe.

Her ligger det fast, at næstsidste og sidste runde spilles i januar og da Barca er på hjemmebane i en af disse to runder, skal den pågældende kamp spilles på Montjuic. UEFA giver nemlig ikke lov til at skifte hjemmebane midt i det hele, da alle besøgende hold skal have samme vilkår.

Først hvis Barca kommer videre til playoff-kampene, kan de tage det nye Camp Nou i brug i Champions League, hvilket vil blive i februar.

montjuic2F

// Camp Nou // Champions League // Estadi Olímpic Lluís Companys
.:FORSIDE:.