fbpx
Annonce

Javier Zanetti: 'Arturo Vidal kan løfte Inter'

Hozaifa Al Haddad - 31.12.19

© Getty Images
// Vidal

Arturo Vidal er i de seneste måneder blevet rygtet væk fra den catalanske storklub. Inter er blandt de største bejlere til den chilenske midtbanespiller og vicepræsidenten Javier Zanetti sætter ikke skjul på interessen i chileneren. 

Arturo Vidal gad ikke at afvise et skifte i januars transfervindue, da han tidligere i denne uge blev spurgt ind til emnet. Chileneren er kun startet inde i seks kampe for catalanerne i denne sæson, hvilket har været utilfredstillende for midtbanespilleren, som derfor overvejer at søge nye veje. 

Vidal er bl.a. blevet sat i forbindelse med et skifte til Milano og nærmere betegnet Inter, som indtil videre har haft en rigtig god sæson. Inters legende og nuværende vicepræsident blev spurgt ind til skiftet, hvortil han svarede: 

'Vi kommer til at se hvordan transfervinduet kommer til at gå, men vi har en måned til at få tingene gjort. Vidal er en spiller med en god personlighed og stor erfaring. Vi taler om en spiler, som uden tvivl vil kunne rykke Inter et niveau op, selvom vi på nuværende tidspunkt har et meget godt niveau'.

Inter sidder lige nu på førstepladsen i Serie A med bedre målscore end Juventus. 

.:FORSIDE:.