fbpx
Annonce

Mathieu: 'Jeg var bange for at tage til Barca'

FCBARCELONA.DK - 25.07.20

© Getty Images
// Mathieu

Den tidligere Barca-spiller Jeremy Mathieu har lagt støvlerne på hylden og i den anledning ser han i et intervew tilbage på sin karriere. Her erkender han, at han ikke mente han var god nok til at spille for Barca.

Mathieu spillede tre sæsoner for Barca fra 2014 til 2017, hvor han blandt andet var med til at vinde ligaen to gange og Champions League en enkelt. En skade har nu tvunget ham til at indstille karrieren og hans seneste klub, portugusiske Sporting Lissabon, har sat ham i stolen til et interview.

I interviewet ser den 36-årige franskmanden blandt andet tilbage på tiden i Barcelona og her byder han på overraskende nyt. 'Jeg ønskede ikke at tage til Barcelona, men jeg forlod Valencia for præsidentens skyld' indleder han. Valencias økonomi var elendig på det tidspunkt og pengene for salget lunede i klubkassen.

'Jeg var bange for at tage til Barcelona, for jeg mente ikke, at jeg havde niveauet, men de kom med et tilbud og klokken tre om morgen skrev jeg under på en kontrakt, som jeg præsenterede for Valencia. Jeg sagde til dem, at jeg ville blive, hvis jeg kunne få det samme, men det kunne de ikke. Det var 200.000 euro om året der fik mig til at rejse' siger han videre.

'Min første sæson var fantastisk. Man sagde, at jeg ikke spillede meget, men jeg deltog i 56% af kampene og jeg vandt alle de titler jeg kunne' fortsætter Mathieu, der i alt nåede at spille 91 kampe for Barca og score fire mål.

Trods succesen i Barca, er det ikke tiden hos catatalanerne han husker tilbage på med størst glæde. 'I Valencia havde jeg den bedste tid i min karriere, for her var jeg på toppen rent fysisk' afslutter Mathieu.

.:FORSIDE:.