fbpx
Annonce

Medier: Barca har Darwin Núñez på radaren

Markus Johannessen - 06.05.24

Barcas ledelse går en travl sommer i møde, hvor en konkurrencedygtig trup skal samles efter en sportsligt skuffende sæson. Der er flere positioner, der skal styrkes og i angrebet er der angiveligt interesse for Liverpools Darwin Núñez. 

Uden en eneste titel denne sæson, forbereder den sportslige ledelse en omrokering, som kan sætte catalanerne på rette kurs på den anden side af sommeren - stadig med Xavi i spidsen af mandskabet. 

På den offensive front er det efter sigende kun Lamine Yamal, der har sin plads sikret i startopstillingen fra næste sæson. Lewandowskis situation er endnu ikke afklaret, men polakken hævder selv at opfylde sin kontrakt, som løber indtil 2026. Dog er der samtidig rygter om et lukrativt skifte til Saudi Arabien.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har Barcas ledelse taget kontakt til Darwin Núñez' repræsentanter og undersøgt om han kunne være en mulighed, hvis truppen får brug for en ny 9'er i angrebet. 

Dette bakkes op af det engelske medie, The Sun, som melder at operationen ikke er umulig for Barca, men bliver svær at realisere grundet økonomiske faktorer, samt Liverpools uvillighed til at handle.

Den 24-årige uruguayaner kom til Anfield fra Benfica for to sæsoner siden i en rekordtransfer for Liverpool på 75 millioner euro plus variabler, der nærmere får beløbet op på omkring 100 millioner euro. 

Liverpools ledelse er angiveligt ikke vilde med idéen om at sælge ham allerede, men er klar over at de er nødt til at generere indtægter for at forstærke i truppen og skabe et hold, der passer til den nye cheftræner, Arne Slots filosofi og sportslige projekt. 

Den engelske Merseyside-klub håber på at kunne sælge Mohamed Salah til en saudiarabisk klub for et meget profitabelt beløb. Hvis det ikke lykkes har de angiveligt et Núñez-salg i tankerne, hvor Barca altså har meldt sin interesse, hvis situationen skulle blive aktuel.

nunez1F

// Darwin Nunez
.:FORSIDE:.