fbpx
Annonce

Oriol Romeu: 'Jeg kunne ikke bede om mere i Barca'

Anders Lang Jensen - 03.05.24

// Oriol Romeu

Inden denne sæson skiftede Oriol Romeu til Barca, som er hans hjerteklub, men comebacket til klubben har ikke været en dans på rose. Romeus rolle har været marginal, men midtbanespilleren er fortsat lykkelig over skiftet.

Oriol Romeu voksede op i Barca, men skiftede til engelske Chelsea som 20-årig. 12 år senere vendte han tilbage til Barca i sommer, men han har ikke været helt overbevisende i sine præstationer. Det er også symboliseret ved Andreas Christensens omskoling til 6’er-positionen.

Artiklen fortsætter under annoncen


’For en ’culé’ som mig er det en drøm at spille for Barca. En ting er at spille fodbold, som man elsker, men at gøre det for den klub man identificerer sig med, og har i hjertet, er en ekstra bonus. Jeg ankom til klubben som 12-årig og boede ved La Masia i mit første år i den gamle bygning’, siger Romeu til La Ligas officielle kanaler.

’Jeg vidste, at jeg havde gjort det godt i Girona, men at komme til Barcelona var en stor udfordring. Men jeg kunne ikke bede om mere. At være her og lære fra mine holdkammerater og trænerstaben er en god oplevelse’, siger han.

Meget kan tyde på, at Oriol Romeus fremtid i Barca er oppe at vende efter denne sæson. Selvom det er et år siden, han ankom, er Romeus sportslige rolle ikke prangende. Derfor kan man afskippe spilleren til en anden La Liga-klub og forhåbentligt have økonomisk råderum til at investere i en ny defensiv midtbanespiller.  

romeu9

.:FORSIDE:.