Sergi Roberto: 'Undskyld til holdkammeraterne'

FCBARCELONA.DK - 05.05.24

Det var Sergi Robertos kæmpe fejl der satte Girona i gang med et comeback og det kostede Barca sejren. Efter kampen erkendte anføreren sin store fejl og han undskyldte overfor holdkammeraterne.

Barca førte 1-2 og havde styr på tingene. Der hang en 1-3 scoring i luften, men så lagde Sergi Roberto en katastrofal tilbagelægning, hvor Portu kom fri og udlignede til 2-2. Det satte Girona i gang og de scorede to gange mere indenfor de næste 10 minutter.

'Indtil deres udligning i det 65. minut var vi dem overlegne, men efter udligningen røg vi ud af kampen og det gør mig vred, for det var min fejl. Jeg vil gerne sige undskyld til holdkammeraterne, for vi havde gang i en god kamp. Vi rejser rasende hjem' indledte han.

'Vi dominerede og havde bolden, men efter deres udligning befandt Girona sig bedre på banen. Vi forsøgte at komme tilbage, men vi kunne ikke og det gør ondt' sagde han videre.

Til sidst blev han spurgt til håbet om en andenplads i ligaen. 'Med resultatet i dag afhænger det ikke længere af os selv. Vi skal forsøge at vinde de kampe der resterer og så vi må håbe at Girona smider point' afsluttede han.