fbpx
Annonce

Valverde er i modvind hos de catalanske fans

FCBARCELONA.DK - 30.12.19

© Getty Images
// Valverde

Ernesto Valverdes fremtid som Barca-træner bliver med garanti et af forårets og nok også sommerens varmeste emner. En ny rundspørgge blandt de catalanske fans viser, at hele 80% ønsker at han stopper efter denne sæson.

To mesterskaber ud af to mulige har ikke været nok til at overbevise de lokale fans i Catalonien, for her ønsker et meget stort flertal, at Valverde bliver skiftet ud. Det viser en rundspørge, foretaget af avisen El Mundo Deportivo.

Her siger fire ud af fem altså, at de ønsker en ny træner. De primære årsager er den mere pragmatiske spillestil som Valverde står for, samt de to ydmygende nederlag i Champions League mod henholdsvis Roma og Liverpool.

Valverde kan automatisk tage en sæson mere for Barca, hvis både han og klubben ønsker det. Beslutningen skal tages i foråret inden sæsonen slutter, men det er ikke sandsynligt at der meldes noget ud, før sæsonen er færdigspillet.

Barca har altså mulighed for at skifte træner til sommer og om de vælger at gøre det, vil nok afhænge af de resultater holdet opnår denne sæson. Det kan dog slet ikke afvises, at Valverde selv siger stop på grund af kritikken, uanset hvilket resultater sæsonen ender med.

.:FORSIDE:.