fbpx
Annonce

Vitor Roque trænede ikke med før Girona-opgør

Markus Johannessen - 03.05.24

 


Xavis mandskab har i dag forberedt sig på træningsanlægget til lørdagens topbrag mod Girona. Vitor Roque mødte ikke op sammen med resten af truppen, da han angiveligt døjer med nogle fysiske skavanker.

Det tyder på, at Xavi må finde en anden backup til Lewandowski i kampen om andenpladsen mod Girona. Højst sandsynligt vil Marc Guiu indtage bænken som alternativ spidsangriber, da Vitor Roque måtte udeblive fra træningen i dag.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge den catalanske avis Sport, har den 19-årige brasilianer nogle fysiske skavanker, der plager ham, men det er ikke specificeret, hvad der konkret er galt. Der er dog ingen indikationer om en decideret skade. 

Vitor Roque er i øjeblikket meget i mediernes søgelys, da spekulationerne om hans fremtid i klubben vokser fra dag til dag. Det ser gradvist ud som om, at sandsynligheden for, at han bliver udlejet bliver større, selvom hans bagland er imod den idé. 

Det er ikke meldt ud officielt om Vitor Roque når at blive klar i morgen aften eller ej. Det får man først svaret på, når Xavi udtager sin trup i morgen formiddag.

roque45F

// Vitor Roque
.:FORSIDE:.