fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi er ikke inde i vores bedste periode'

FCBARCELONA.DK - 12.11.23

 


Det var en lettet Xavi Hernández der mødte pressen efter 2-1 sejren over Alavés, hvor Barca havde været i store problemer. Xavi glædede sig over, at holdet viste fremskridt, men han erkendte også, at holdet ikke spiller godt nok.

'Rent positionsmæssigt var vi ikke dårlige, men det er rigtigt, at vi havde det svært på deres omstillinger. Efter pausen spillede vi en rigtig god halv time. Vi forbedrede os en lille smule, men der skal meget mere til. I dag skulle vi grave dybt og vise personlighed for at vinde. Det er en meget vigtig sejr' indledte han.

Her er hvad Xavi også sagde:

Artiklen fortsætter under annoncen


Det hurtige mål af Alavés:
'Vi har et boldtab af Gündogan og så scorer de på os. Vi har mistet mange point på grund af for mange gaver. Holdet er ikke inde den bedste periode, så landskampspausen er god for os'.

Gündogans fejl ved målet:
'Gündogan mistede en bold han ikke plejer at miste, og med et mål efter 18 sekunder, skal der arbejdes dobbelt. Det var en uacceptabel fejl. Vi giver mange gaver væk og det koster. Vi har oplevet det mod Mallorca og Granada. Det må ikke ske, for det skaber en usikker situation og det er ikke godt'.

Holdets aktuelle problemer:
'Jeg føler vi oplever et lavpunkt, men i La Liga har vi klaret to kampe, hvor vi var meget dårlige. Spillerne var mere anspændte end de plejer på grund af presset fra omgivelserne. Det skaber en nervøsitet, der ikke er nomal'.

Lewandowskis to mål:
'Han er altid klar forbi han arbejder  for det. Han har personlighed og er en leder'.

Troen på fremtiden:
'Vi bliver bedre og jeg er meget positiv. I dag forbedrede vi os i perioder, men vi skal videre herfra. Jeg har det fint og er rolig'.



// Xavi // Deportivo Alaves
.:FORSIDE:.