fbpx
Annonce

Xavi: 'Vi har stadig mål der skal nås denne sæson'

FCBARCELONA.DK - 28.04.24

 


Barca spiller først sin kamp i ligaens 33. runde i morgen aften og i dag holdt Xavi pressemøde forud hjemmekampen mod Valencia. Her understregede han, at der stadig er meget at spille for i de sidste seks kampe.

'Valencia er en rival der gør tingene rigtig godt og Baraja udfører et godt arbejde. Valencia er et dynamisk hold, der har hurtige folk i front, unge spillere og spiller godt, men vi spiller på hjemmebane og vi håber at kunne få de tre point' indledte han.

Her er hvad Xavi også svarede på:

Artiklen fortsætter under annoncen


Muligheden for forstærkninger:
'Vi er alle sammen inde over. Det hele aftales mellem Deco, præsidenten, den sportslige ledese og trænerstaben. Vi håber vi kan nå til 1:1 reglen, for det ville hjælpe os meget, men der mangler stadig nogle dage. Vi har stadig mål der skal nås denne sæson'.

Vitor Roques fremtid i klubben:
'Vi har ikke besluttet noget endnu. Der er stadig seks kampe tilbage og vi tager en beslutning, når sæsonen er slut. Det er ikke nemt at komme til en anden liga og det er ikke nemt at gøre en forskel i Barca. Han har brug for minutter og selvtillid'.

Kampen mod Girona om en uge:
'Det vigtigste er vores kamp i morgen. Girona er en direkte rival og vi har det minimale mål, at kvalificere os til Champions League og et andet interessant, at komme til supercuppen'.

Humøret i omklædningsrummet:
'Vi har haft godt tid til at træne og jeg ser holdet i god stand. Jeg selv er både og spændt og fuld af energi til at forberede næste sæson'.

Pedris tilstand:
'Han har det godt og er disponibel til i morgen. Han kommer med i truppen og kommer 100% til at hjælpe os'.

Sergi Robertos fremtid:
'Jeg ønsker at han forlænger, men det er op til ham. Klubben kender min holdning til Sergi. Han kan hjælpe os og det har han gjort lige siden jeg kom til som træner. Jeg håber han bliver'.

Er nogle spillere til eksamen i de sidste kampe:
'I store linjer har vi nogenlunde lagt puslespillet, men hvis der er spillere der hjælper os meget i den sidste del af sæsonen, er det noget vi vil tage i betragtning'.

xavi31F

// Xavi // Valencia
.:FORSIDE:.