fbpx

Både Ter Stegen og Arthur er nu skadesfri

Magnus Wind - 16.01.20

// Ter Stegen // Arthur

Der var gode nyheder for Barcas nye træner Quique Setién ved torsdagens træning, da også Arthur vendte tilbage, akkurat som Ter Stegen gjorde i går. Begge spillere er i betragtning til søndagens kamp. . 

Spillertruppen trænede torsdag forud for søndagens hjemmekamp mod Granada, og her var der positivt nyt på skadesfronten, da Arthur vendte nemlig tilbage til den normale træning med holdet, efter at have siddet udenfor halvanden måned. Han har trænet for sig selv de seneste dage.

Brasilianske Arthur har igennem de seneste par måneder været plaget af lyskeproblemer, og det er altså det som har holdt midtbanespilleren ude. Han spillede sidst for Barca i starten af december, hvor holdet besejrede Atlético Madrid. 

I Ter Stegens tilfælde, er det en mindre knæskade, som gjorde tyskeren ukampdygtigt. Det har ikke været noget alvorligt, men har betydet at den normale reservemålmand Neto, har fået fået et par kampe fra start. Ter Stegen trænede med i går i fuldt omfang og det samme skete i dag.

Dermed er både Arthur og Ter Stegen i betragtning til søndagens hjemmekamp mod Granada, selvom de endnu mangler den endelige klarmelding.

 

.:FORSIDE:.