fbpx

Barca møder et Granada-hold der kæmper for livet

FCBARCELONA.DK - 11.02.24

// Granada

Barca må i den grad tage favoritværdigheden på sig, når de i aften tager imod oprykkerne fra Granada. Holdet fra Andalusien kæmper en hård kamp for at komme fri af nedrykningsstriden, efter en række dårlige resultater.

Barca går ind til aftenens kamp med en par gode oplevelser i bagagen, efter sejrene over Osasuna og Deportivo Alavés. Modsat kommer Granada til den catalanske hovedstad uden sejre deres seneste fire kampe, der har budt på en uafgjort og tre nederlag.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Resultaterne har sendt dem ned som næstsidst i ligatabellen, med hele otte point op til en plads over nedrykningsstregen, så det ser rigtig svært ud for det andalusiske mandskab. Derfor vil de med garanti kæmpe med alt hvad de har i aften.

Man skal ikke helt afskrive Granada muligheder i aften, for i de to holds indbyrdes kamp tidligere på sæsonen i Andalusien sluttede det 2-2, hvor Barca først udlignede i det 86. minut.

For Barca handler det om at sikre sig de tre point, så de kan hale ind på Girona, der i går aftes tabte til Real Madrid. Samtidig skal Barca bruge de tre point, så Real Madrids forspring ikke øges.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X..:FORSIDE:.