fbpx

Påvirker Alba og Busquets’ beslutning Messis planer?

Simon Arun Vrábel - 25.05.23

// Sergio Busquets // Lionel Messi // Jordi Alba

Der har længe floreret spekulationer om, at Lionel Messi, Sergio Busquets og Jordi Alba vil afslutte karrieren sammen, men efter at Busquets og Alba har besluttet at forlade Barca har det sat gang i spekulationerne om argentinerens comeback.

Vil Messi tilbage til Barca, og er det overhovedet økonomisk realistisk? Det er to store spørgsmål, som længe har været diskuteret i den catalanske presse, og imens nogle medier ser det som negativt for argentinerens comeback, at Jordi Alba nu også stopper, mener andre, at det er positivt.

Lionel Messi, Sergio Busquets og Jordi Alba er to gange blevet spottet i Barcelonas gader, hvor de, sammen med deres partnere, har været ude at spise i løbet af denne sæson. Deres middagskomsammen har skabt mange rygter om, at de tre venner og tidligere holdkammerater har planlagt en fremtid sammen, og derfor bider de catalanske medier nu mærke i, at alle tre spillere er kontraktfrie med udgangen af denne sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Der har tidligere været rygter om, at Jordi Alba og Sergio Busquets har været én af de primære årsager til, at Messi ønskede at komme tilbage til Barca. Nu stopper både Alba og Busquets, og mener nogle, at det besværliggør muligheden for at hente Messi tilbage til Camp Nou. Omvendt bider den catalanske presse også mærke i de fordele, som Alba og Busquets’ stop medfører.

Avisen Sport er ét af de medier, som fortæller, at Jordi Alba og Sergio Busquets til sammen frigiver en stor portion penge. Spillernes præcise løn er ikke offentlig, men der har flere gange været rygter om, at de to spillere hver især har en årsløn på omkring 20 millioner euro. Især for Jordi Alba, som havde endnu et år tilbage af sin kontrakt, frigives hele hans løn for næste sæson. De mange lønkroner gør omvendt, at Laporta og den sportslige ledelse i langt højere grad er i stand til at tilbyde Messi en kontrakt.

Der er altså fordele og ulemper ved Jordi Alba og Sergio Busquets’ beslutning, og i sidste ende handler det om, hvad Messi vægter højest. Sikkert er det dog, at de tre ikke bliver genforenet i blaugrana, men det afholder ikke Messis mulighed for et comeback.

.:FORSIDE:.