fbpx

Xavis startopstilling til i aften giver næsten sig selv

FCBARCELONA.DK - 11.02.24

 


Barca har brug for alle tre point i aften mod Granada, hvis ikke Real Madrids forspring skal øges. Derfor forventes Xavi at stille med stærkest mulige opstilling uden at spare spillere og så giver startopstillingen næsten sig selv.

Med Real Madrids sejr over Girona i går, har Barca hele 11 point op til førstepladsen og den afstand skal mindskes til otte point, når Granada i aften lægger vejen forbi Barcelona. Da Xavi samtidig slipper for at tage hensyn til en midtugekamp den kommende uge, er det oplagt at han sender sin stærkest mulige formation på banen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi kan glæde sig over, at både Ter Stegen og Raphinha vender tilbage efter deres skadespauser. Tyskeren træder med stor sandsynlighed direkte ind i startopstillingen, mens Raphinha ventes at komme på banen i løbet af anden halvleg, for langsomt at få kampformen tilbage.

I forsvaret har Xavi fået Iñigo Martínez tilbage for nylig og det er uvist, om Barca-træneren vurderer det for tidligt, at sende ham i aktion fra start i aften. Det er reelt eneste store tvivlsspørgsmål til aftenens kamp, hvor den unge Pau Cubarsí er alternativet.

På midtbanen ventes der genvalg til Andreas Christensen, der gjorde det godt på den fremrykkede position mod Alavés i sidste weekend.

Xavi forventes at stille med følgende formation: Ter Stegen, Koundé, Araujo, Martínez, Cancelo, Christensen, De Jong, Gündogan, Pedri, Lewandowski og Yamal.

Barca må undvære de skadede Alonso, Balde, Gavi, Sergi Roberto, Torres og Félix, mens Vitor Roque har karantæne. Derudover har Xavi valgt at give Oriol Romeu en pause.

Kampen mod Granada spilles i aften kl. 21.00 og den kan ses på TV2 Sport X.// Granada
.:FORSIDE:.