// Juventus

FC Barcelona: Ter Stegen (Peñá 46’), Sergi Roberto (Dest 32’, Casadó 78’)), Christensen (Piqué 62’), García (De Jong 46’), Alba (Balde 63’), Nico (Gavi 46’), Busquets (Pjanic 46’), Kessie (Torre 63’), Dembélé (Raphinha 46’, Abde 78’)), Lewandowski (Memphis 62’), Aubameyang (Fati 46’, Collado 78’)

Mål: 1-0 Dembélé 34’), 1-1 Kean (39), 2-1 Dembélé (40’), 2-2 Kean (52’)

FCBSHOP art

Det handlede om den tredje træningskamp på turen i USA, hvor det denne gang var Juventus der var modstanderen i  et opgør der blev spillet i Dallas Texas.

Barca lagde bedst ud og var mest på bolden. Det blev til et par afslutninger fra Lewandowski og Aubameyang, men ikke noget der for alvor var tæt på. Juventus kom hurtigt bedre med i kampen og italienerne fik stoppet meget af det som Barca forsøgte at skabe. Samtidig begyndte Juve også at nærme sig målet og især Sergi Roberto havde problemer på højre back positionen. Efter et lille kvarter viste Juventus tænder for første gang, da Di Maria havde et godt skud som Ter Stegen dog tog sig sikkert af.

Kampen var meget lige og holdene kæmpede for at få et overtag. Der kom en længere periode uden de helt farlige forsøg på mål, men det blev der lavet om på netop som uret havde rundet den halve time. Her modtog Dembélé bolden i højre side, hvorefter han tog på en ren slalomtur ind i det italienske felt, for til sidst at banke bolden i nettet til 1-0. Flot scoring af franskmanden. Svaret kom hurtigt fra Juve, for allerede i det 39. minut blev Barca fanget på en omstilling der endte med, at Moise Kean nemt kunne skubbe bolde i det tomme mål til 1-1.

Der gik dog kun et enkelt minut inden at Barca var foran igen og endnu en gang var det Dembélé der stod bag. Han modtog bolden i feltet hvor han snød et par modstandere, for derefter at gøre det til 2-1. Endnu en flot aktion af den veloplagte angriber. Barca kunne have sluttet halvlegen med en endnu en scoring da Kessie kom fri i feltet, men hans skud blev blokeret lige foran mål. Det blev slutningen på en underholdende første halvleg.

Som ventet skiftede Xavi flittigt ud i pausen, hvor hele seks spillere blev sendt på banen. Barca indledte halvlegen med et hårdt skud fra Raphinha, som keeperen tog sig af. Kort efter var Barcas forsvar i problemer på en omstilling, hvor De Jong fik clearet bolden skidt og det endte med at Kean kunne udligne til 2-2 efter 52. minutter. Kort efter fik Lewandowski hovedet på bolden på et hovedstød, men her strøg bolden tæt over mål. Også Juve kom til et par afslutninger, men uden at det gav den indskiftede Peña problemer.

Midt i halvlegen var Barca uhyre tæt på at komme foran i to tilfælde indenfor to minutter. Først tog Raphinha et frispark, hvor bolden prellede af på sammenføjningen og kort efter var det Ansu Fati der fra distancen måtte se træværket komme i vejen. Her manglede Barca de sidste marginaler.

Det var Barca der var bedst i slutfasen, hvor det blev til gode forsøg fra først Gavi og dernæst Memphis, der med hælen var tæt på at dreje bolden i nettet. Der kom dog ikke flere scoringer i opgøret i Dallas i en god testkamp for Barca, hvor Dembélé havde spillet en hovedrolle med sine to flotte scoringer.