fbpx
Annonce

AC bliver en af de vigtigste spillere i oktober

Allan Stefan - 28.09.22

Med skaderne til Ronald Araújo og Jules Koundé er Barca endnu en gang tyndt besat i det catalanske midterforsvar. Dermed får danske Andreas Christensen formentlig en hovedrolle i denne meget vigtige oktober måned.

Den eneste spiller der reelt kan true danskeren for spilletid er den catalanske veteran Gerard Piqué, men Xavi og co. virker fast besluttet på at gennemføre det tiltrængte generationsskifte, hvor det især er Piqué og Alba, der står tilbage med sorteper.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor bliver det formentlig et midterforsvar bestående af AC og Eric Garcia, som skal holde strukturen på holdet og fortsætte de gode defensive takter, som Barca har vist gennem den første del af sæsonen.

Xavis disponeringer på højre back-positionen bliver også spændende at følge, da Barca-træneren i de store kampe foretrækker at spille med en mere defensivt orienteret back, som Koundé eller Araújo, hvor han nu er nødsaget til at spille med Sergi Roberto, da Bellerín også er meldt skadet.

Andreas Christensen vendte tilbage til Barca allerede mandag morgen og deltog i træningen sammen med blandt andre Robert Lewandowski, der også er tilbage fra landskampspausen.

AC, Lewandowski og resten af det catalanske-mandskab drager lørdag mod ferieøen Mallorca, hvor de skal spille klokken 21.00. Kampen vises på TV2 Sport X.

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.