fbpx
Annonce

AC om Araújo: 'Vi er en blanding af to modsætninger'

Anders Lang Jensen - 14.02.23

// Andreas Christensen // Ronald Araujo

Andreas Christensen nyder stor succes i Barca, hvor han lige nu er fast mand i det centrale forsvar med Ronald Araújo. Dét makkerpar høster store roser, og ifølge danskeren bidrager de to hver især med vidt forskellige kvaliteter.

Danske TV 2 SPORT har i en snak med Andreas Christensen spurgt ind til flere aktuelle emner - blandt andet holdets solide stime, det stærke forsvar og samarbejdet med uruguayanske Ronald Araújo.

Holdets nuværende storform:
'Vi har haft nogle kampe, hvor vi er kommet foran med 1-0, men har så trukket os tilbage og slappet lidt af. Dermed lod vi de andre hold komme lidt ind i kampen, og det har været lidt af et tema. Jeg tror bare, at vi kører videre på rytmen og bølgen, og i de seneste to kampe har vi formået at lukke kampene', siger Andreas Christensen til TV 2 SPORT.

Artiklen fortsætter under annoncen


Samarbejdet med Ronald Araújo:
'Vi er en god blanding, hvor jeg er måske lidt mere stille, ikke laver de hårde tacklinger og prøver at stjæle den. Og så har du krigeren i Ronald, der er lidt ligeglad med, hvad der sker med hans krop. Han kaster sig bare ind i tacklingerne. Det er lidt en blanding af to modsætninger.'

Xavis taktiske idéer:
'Det, vi mest får at vide, er, at vi skal tage ansvar med bolden. Vi skal turde spille den, men så være i positioner, hvor vi hurtigt kan vinde den tilbage. Hvis vi er det, er der plads til at tage den risiko. Det er egentlig lidt det seneste, som jeg føler, at vi får banket ind i hovedet.'

Holdets defensive arbejde:
'Vores høje pres har fungeret rigtig godt, og vi kommer i nemmere situationer. Når modstanderne kommer igennem forsvaret, har vi også en Marc (André Ter Stegen, red.), der laver store redninger. Det er en hold-ting, og vi arbejder rigtig meget i bagkæden. Men uanset hvem der spiller, føler man sig tilpas', slutter AC.

ac46

.:FORSIDE:.