fbpx

AC var solid i vigtig dansk pointdeling med England

FCBARCELONA.DK - 20.06.24

 


Andreas Christensen spillede igen samtlige 90 minutter, da Danmark mødte England i holdets anden gruppekamp ved EM-slutrunden. Her ydede Barca-spilleren en solid præstation mod stjerner som Harry Kane og Bellingham.

Målt mand for mand burde Danmark været overmatchet mod de engelske stjerner, men da dommeren fløjtede af, stod der 1-1 på stadions måltavle efter en kamp, hvor danskerne mere havde fortjent sejren end England.

Artiklen fortsætter under annoncen


England stillede op med en frygtet offensiv med Kane, Bellingham og Saka, men det var reelt kun sidstnævnte, der evnene at udgøre en trussel. Den danske defensiv blev styret solidt af Andreas Christensen, der spillede med sin sædvanlige ro og overblik i den bagerste kæde.

AC havde dog en uheldig rolle ved den engelske 1-0 føring, for her ramte bolden ham tilfældigt, så den røg videre til Kane, der havde let ved at udnytte den heldige mulighed.

Det rystede dog ikke Barca-spilleren, der fortsatte sin gode kamp, hvor han også blev udsat for en grov tackling i anden halvleg, så han måtte ned og bide i græsset. Han blev dog på banen og spillede kampen til ende.

Næste kamp for Andreas Christensen og Danmark er på tirsdag, hvor de møder Serbien i den sidste og afgørende gruppekamp.

ac55F

// Andreas Christensen
.:FORSIDE:.