fbpx

Al Nassr meldes klar med 100 mio. euro for Raphinha

FCBARCELONA.DK - 28.07.24

// Raphinha

Der er stor interesse om Raphinha, som Barca skulle være klar til at sælge, hvis det rigtige bud kommer. Det sker måske nu, for saudiarabiske Al Nassr meldes klar med 100 mio. euro og en kæmpe kontrakt til angriberen.

Raphinha har ved flere lejligheder slået fast, at han ønsker at blive i Barcelona, men det ændrer ikke på, at flere klubber forsøger at hente angriberen, der scorede 10 mål og lagde 13 assists i sine 37 kampe i sidste sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen


Seneste kandidat er Al Nassr, der har har Christiano Ronaldo i truppen. Avisen Sport fortæller, at tilbuddet fra Saudi Arabien lyder på massive 100 mio. euro og at de samtidig har en kontrakt klar til brasilianeren, som han umuligt kan få andre steder.

Barca betalte i sin tid 58 mio. euro for Raphinha, så buddet fra Al Nassr opfylder helt sikkert alle catalanske ønsker og mere til. Derfor er det sandsynligt, at klubben fortæller Raphinha, at man er klar til at sælge ham. 100 mio. euro i klubkassen vil være meget velkomment i ledelsen bestræbelser på, at forbedre økonomien.

Det er dog tvivlsomt om Raphinha kan lokkes til Saudi Arabien, for med sine 27 år har han en del år tilbage på højeste niveau, og han går næppe på kompromis med sine sportslige ambitioner.

Arsenal og Aston Villa har også meldt sin interesse, men til en langt lavere pris end Al Nassr er klar med, og her skal der nok flere penge på bordet, hvis Barca skal sende Raphinha til Premier League.

Raphinha52F

.:FORSIDE:.