fbpx

Alba: 'I dag vandt Messi kampen for os'

FCBARCELONA.DK - 14.12.20

© Getty Images
// Jordi Alba // Levante

 


Jordi Alba gav Messi æren for, at Barca lykkedes med at besejre Levante, da han udtalte sig efter 1-0 sejren. Han understregede samtidig, at Barca stadig har mulighed for at blande sig i mesterskabskampen.

'Vi har det altid svært mod Levante. De har en træner der arbejder godt med alle aspekter og som har en god trup. Vi spillede meget bedre end i andre kampe og heldigvis fik vi sat et mål ind' sagde han om kampen.

Her er hvad Alba ellers kommenterede:

Messis indsats i kampen:
'Vi ved at nå vi giver ham bolden, kan vi skabe noget farligt. I dag vandt Leo kampen for os med sit mål. Jeg synes vi viste ansigt og udførte et godt stykke arbejde. Vi får brug for at hente hovedparten af pointene'.

Holdet spillede et 4-3-3 system:
'Vi har det godt med dette system. Nogle gange spiller vi med to defensive midtbanespillere, andre gange ikke. Vi skal tilbage os og kunne ændre systemt. Det hele afhænger af, hvad træneren ønsker'.

Holdets muligheder i ligaen:
Hvis vi gør tingene godt, kan vi blande os i toppen. Vi har smidt nogle point som vi ikke burde og denne sæson er der hold med helt fremme, som normalt ikke er det. Det er godt for ligaen'.

.:FORSIDE:.