fbpx

Alba ude mod Atlético og Lewandowski er tvivlsom

FCBARCELONA.DK - 01.01.23

// Jordi Alba // Robert Lewandowski

Barca fik ikke den ønskede genstart på ligaen efter VM, da de i går måtte nøjes med 1-1 mod Espanyol. Det blev ikke bedre af, at Jordi Alba fik rødt kort og dermed er ude mod Atlético, hvor Lewandowski samtidig er tvivlsom.

Jordi Alba blev udvist af lokalderbyet i det 78. efter at have fået sit andet gule kort i opgøret. Udvisningen giver automatisk karantæne i næste ligakamp og det er på søndag den 8. januar, hvor holdet skal på en meget svær opgave ude mod Atlético Madrid.

Det betyder at Xavi må ændre på holdet til det opgør og det bliver nok Alejandro Balde der får positionen som venstre back fra start af.

Artiklen fortsætter under annoncen


Udover at måtte undvære Jordi Alba, kan Xavi ikke være sikker på, om han har Robert Lewandowski til sin disposition mod Atlético. Polakken har fået sat sin karantænedom i bero af en domstol og det er uvist om der kommer en afgørelse inden på søndag.

Bliver der afsagt dom i den kommende uge, må Lewandowski side ude mod Atlético, uanset hvad domstolens afgørelse bliver. Det ligger nemlig fast, at angriberen som minimum får én spilledags karantæne for sit røde kort mod Osasuna lige før VM. Spørgsmålet er kun om karantænen bliver på én, to eller tre kampe.

Kommer afgørelsen først efter næste weekend, kan Lewandowski hjælpe holdet i den svære kamp i Madrid om en uge..:FORSIDE:.