fbpx

Alexander-Arnold: 'Barca er mit andet favorithold'

FCBARCELONA.DK - 25.03.20

© Getty Images
// Alexander-Arnold

Trent Alexander-Arnold er en af de store profiler hos Liverpool, hvor han har haft hele sin opvækst. I et interview fortæller han, at Barca også har en plads i hans hjerte og at han foretrækker Messi fremfor Ronaldo.

21-årige Alexander-Arnold er Liverpool-dreng helt ind til benet, for han startede i klubben som 6-årig og har taget hele vejen op gennem rækkerne, til i dag at være en bærende profil på holdet.

Det holder ham dog ikke tilbage fra at udtrykke sin beundring for Barca. 'Jeg vil sige at mit andet favorithold er Barca. Jeg føler de har samme værdier og tankegang som i Liverpool' udtaler han i et interview med magasinet 'GQ'.

Det er dog næppe noget der bringer et klubskifte tæt på. 'Jeg har altid holdt af Liverpool og heppet på dem. Jeg har altid spillet for dem og jeg sidder ikke på mit værelse og tænker på at spille et andet sted. Jeg elsker denne klub over alt, så hvorfor tænke på noget andet' fortsætter han.

Til sidst bliver han spurgt hvem han mener er bedst af Messi og Cristiano Ronaldo. 'For mig er det Messi' er det klare svar.

.:FORSIDE:.