fbpx
Annonce

Alle syv kampe i Lewandowskis fravær er vundet

Anders Lang Jensen - 06.03.23

// Robert Lewandowski

Robert Lewandowski er netop nu ude med en skade, og angriberen missede El Clásico torsdag aften og weekendens sejr over Valencia. Angriberen har samlet misset syv kampe for Barca, men holdet har alligevel vundet dem alle.

Siden Robert Lewandowskis skifte til Barca inden denne sæson, har angrebsstjernen haft enorm betydning for Barcas offensiv. I sæsonen indtil videre har polakken misset syv kampe, men faktisk har Barca vundet alle syv kampe i Lewandowskis fravær.

Artiklen fortsætter under annoncen


Robert Lewandowski har grundet en skade, karantæne og trænervalg misset syv kampe i sæsonen. I ligaen var det mod Atlético Madrid, Getafe, Girona og senest mod Valencia – Barca har her vundet alle kampe med 1-0. I Champions League sad han ude i 4-2-sejren over Viktoria Plzen i sidste spillerunde.

I Copa del Rey mod Intercity spillede Robert Lewandowski ikke, hvor Barca vandt 4-3 efter forlænget spilletid. I sidste uges El Clásico var Lewandowski skadet, og her vandt holdet med 1-0 ude mod Real Madrid i Copa del Reys første opgør i semifinalen.

Robert Lewandowskis mål og tilstedeværelse på Barca-holdet er utrolig vigtig og afgørende, men alligevel er det positivt for Xavi, at holdet skaffer resultater i angriberens fravær. I en alder af 34 år vil Lewandowski naturligt misse kampe, og billedet indtil videre er altså, at Barca kan håndtere fraværet.

lewandowski53

.:FORSIDE:.