fbpx

Ansu Fati lavede formidabelt indhop mod Sociedad

FCBARCELONA.DK - 22.08.22

// Real Sociedad // Ansu Fati

Ansu Fati startede på bænken i søndagens opgør på udebane mod Real Sociedad, men Barcas nummer 10 fik alligevel en hovedrolle. Angriberen blev skiftet ind efter 64 minutter, hvorefter det blev til et mål og to assists.

Efter en times spil af kampen mod Real Sociedad var stillingen 1-1 og kampen fastlås. Her skred Xavi til handling med indskiftningen af Ansu Fati og Raphinha, hvor førstnævnte endte med at blive kampafgørende.

Artiklen fortsætter under annoncen


Efter blot to minutter på banen lavede Ansu Fati sin første assist, da han med hælen spillede Dembélé fri til scoring. Og bare få minutter senere blev Fati noteret for endnu en assist, da han efter flot sammenspil med Pedri fandt Lewandowski til polakkens anden scoring.

Men Ansu Fati var ikke færdig. Efter 79 minutters spil var det Lewandowski med assisten, som spillede Ansu Fati fri i feltet, som sikkert scorede til kampens slutresultat 1-4 i catalansk favør.

Der var dermed tale om et imponerende og formidabelt indhop af den blot 19-årige angriber, som levede fuldt op til forventningerne til en spiller med trøje nummer 10 og som for alvor slog fast, at han fortjener at starte inde på Xavis mandskab.

.:FORSIDE:.