fbpx
Annonce

Balde om Dembélé: 'Han er simpelthen fantastisk'

Peter Vyff - 26.01.23

// Ousmane Dembélé // Alejandro Balde



Barca sikrede sig i går en plads i semifinalen i Copa del Rey efter en 1-0 sejr over Real Sociedad på Camp Nou. Ousmane Dembélé scorede det afgørende mål, og Alejandro Balde havde derfor store roser til franskmanden efter kampen.

Barca har fået en flot start på forårssæsonen, hvor holdet både fører an i La Liga, og har sikret sig en plads i semifinalen i pokalturneringen. Catalanerne har samtidig også hjemtaget det første trofæ under Xavi, efter en storslået sejr over Real Madrid i Supercuppen.

Catalanerne har dog haft svært ved at finde målet, trods en ihærdig indsats oppe i front, hvor Robert Lewandowski og Ousmane Dembélé som oftest har leveret målene. Sidstnævnte scorede i går det kampafgørende mål imod Real Sociedad i en kamp, hvor holdet skulle have scoret adskillige gange.

Artiklen fortsætter under annoncen


Den 25-årige Dembélé sikrede også tre point imod Atlético Madrid i forrige spillerunde i La Liga, og han har derfor haft stor betydning på Camp Nou i denne sæson. Det understregede Alejandro Balde også efter sejren imod Real Sociedad, hvor han deltog i et interview efter kampen.

'Vi er stolte over at have Dembélé på holdet. Han har så mange kvaliteter, og han bidrager med så meget i angrebet. Han er simpelthen fantastisk' sagde Balde og kom ind på kapens forløb: 'Vi havde så mange chancer i første halvleg, og vi skulle have slået kampen ihjel tidligere. Det er helt sikkert noget vi skal arbejde på'.

Stortalentet Balde kom til sidst også ind på Copa del Rey, hvor holdet sigter efter en samlet sejr: 'Vi havde fire kampe tilbage i denne Copa del Rey-sæson, og nu har vi kun tre. Det er vores klare mål at hjemtage denne pokaltitel', afsluttede forsvarsspilleren.

.:FORSIDE:.