fbpx

Araujo: 'Vi er glade for at være i semifinalen'

FCBARCELONA.DK - 26.01.23

// Real Sociedad // Ronald AraujoRonald Araujo var en af de første til at give en kommentar efter sejren over Real Sociedad. Han glædede sig over at holdet er klar til semifinalen i Copa del Rey, men erkendte også, at det havde været svært.

'Vi er meget glade for at være videre til semifinalerne. Det blev en hård kamp som vi havde forventet. Vi pressede godt højt på banen og vi vidste hvordan vi skulle bevæge os, men Real Sociedad spiller altid med og skaber noget i front' indledte han.

Artiklen fortsætter under annoncen


'Vi havde det svært mod 10 spillere, for de pakkede sig mere og har hurtige spillere i front som Sørloth og Take Kubo' fortsatte Araujo, der spillede samtlige 90 minutter og gjorde det godt.

Han blev bedt om en kommentar til indsatsen fra Dembélé, der spillede en flot kamp. 'Dembélé skaber ubalance hos modstanderne og han tager gode beslutninger, noget han måske manglede før' sagde han.

Til sidst blev Araujo spurgt til de chancer som Real Sociedad skabte i slutfasen. 'Xavi vil helt sikkert hive os i ørene for de chancer Real Sociedad fik til sidst og fordi vi ikke lukkede kampen' afsluttede han..:FORSIDE:.