fbpx

Araújo: 'Vi har kvaliteten til at vinde alle kampe'

Simon Arun Vrábel - 13.09.22

// Ronald Araujo

Det var Ronald Araújo, som sammen med Xavi holdt pressekonferencen forud for aftenens vigtige Champions League-kamp mod Bayern München. Her så uruguayaneren frem mod at skulle stå overfor nogle af verdens bedste angribere.

Vanen tro blev der afholdt pressekonference inden Champions League-braget imellem Bayern München og Barca, og ved siden af sig havde cheftræner, Xavi denne gang den unge og stærke forsvarsspiller Ronald Araújo.

Den 23-årige forsvarsspiller blev først spurgt ind til sine tanker om Lewandowski og dernæst til hvordan han har tænkt sig at forberede sig på den mange andre angrebsstjerner, som han i stedet for kommer til at stå overfor.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


'Vi kender alle til Lewandowskis kvaliteter og det er helt fænomenalt at have ham på vores side. I forhold til de andre angribere, som jeg kommer til at stå overfor, så forbereder jeg mig som til enhver anden kamp. Jeg analyserer mine modstandere og dem som vi møder i morgen har enormt høj kvalitet. Jeg har selv en smule erfaring i branchen og jeg har spillet imod gode angribere, som dem i morgen, så jeg forbereder mig til kampen som enhver anden. Jeg lærer om spillernes vaner, hvordan de spiller, hvilken fod de foretrækker og andre småting’ afsluttede Araújo inden han satte ord på holdets nuværende formkurve.

'Vi er på et godt niveau, men vi vidste også, at vi blev nødt til at forbedre os fra sidste år og lukke færre mål ind. Med den kvalitet som vi nu har oppe foran kan vi vinde kampene hvis vi blot lukker godt af nede bagved. Det er noget, som vi er blevet bedre til. Selvom vi nu har gode angriber oppe foran så går vi dog altid efter at holde nullet' fortsatte han.

'Champions League er en meget svært turnering, men vi arbejder utroligt godt i denne sæson. Vi skal være ydmyge, men mod Bayern skal vi bevise, at vi igen er et storhold' sagde Araújo til slut.

Xavi har nu så mange valgmuligheder i forsvaret, at det er svært at spå om hvilke fire spillere cheftræneren vælger, men Araújo har – ligesom i sidste sæson – ydet en formidabel indsats og derfor må det forventes, at han starter inden i aften.

.:FORSIDE:.