fbpx
Annonce

Avis: Alba kan forvente startplads mod Villarreal

Simon Arun Vrábel - 20.10.22

// Jordi Alba // Villarreal

Efter flere kampe på bænken ser det ud til, at Jordi Alba har genvundet Xavis tillid efter flere gode indhop. Især den seneste halve time i El Clásico har angiveligt overbevist Xavi og det kan give en startplads i aften.

Jordi Alba har i starten af sæsonen måttet se sig overgået først af unge Àlex Balde og senere af Marcos Alonso, men dårlige præstationer fra dem begge og gode indhop fra Alba, har angivelig vendt situationen på hovedet.

33-årige Jordi Alba var én af de vigtigste spillere i sidste sæson, men nærmest ud af ingenting mistede han sin startplads i begyndelsen af denne sæson. En kombination af gode præstationer fra unge Àlex Balde og det faktum at catalanerne mødte en række svagere hold gjorde, at den 18-årige venstreback løb med al spilletiden. Kort inde i begyndelsen af sæsonen kom Marcos Alonso så til og her fik han spilletid i de seneste vigtige Champions League-kampe. Nu melder avisen Sport dog, at hierarkiet på venstrebacken har ændret sig.

Artiklen fortsætter under annoncen


Àlex Balde blev pillet ud efter en times spil i weekendens El Clásico og erstattet af Jordi Alba. Den rutinerede catalaner viste da også hurtigt forskellen på ung og erfaren og det var også hans generobring af bolden som satte Ansu Fati op til dét løb, som endte med en reducering til 1-2.

Xavi valgte angiveligt at lave udskiftningen for at få mere rutine ind på holdet og med den succesfulde udskiftning overvejer cheftræneren ifølge avisen, at give Alba en startplads når Villarreal lægger vejen forbi Camp Nou i aftenens kamp.

Marcos Alonso har nemlig heller ikke levet op til Xavis forventninger på trods af, at han er langt mere erfaren end Àlex Balde. Alonso spillede overbevisende i sin første vigtige kamp i ude imod Bayern München, men i det efterfølgende to kampe imod Inter har spanieren ikke overbevist. Tværtimod har han virket langsom i forsvaret og ikke deltaget nok i det offensive spil.

Xavi bliver nødt til at kigge på hvilke ændringer han kan lave i startopstillingen efter flere skuffende resultater og her ser det altså ud til, at Jordi Alba qua sin rutine og hårde arbejde har genvundet en plads i startopstillingen. Om avisen har ret får vi svar på lidt før kl. 20.00, når startopstillingen til aftenens kamp kommer.

Opgøret fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.



 

.:FORSIDE:.