fbpx

Avis: Arsenals Aubameyang er den foretrukne

FCBARCELONA.DK - 21.01.20

© Getty Images
// Aubameyang

Barca overvejer at hente en central angriber her i januars transfervindue på grund af Luis Suárez' lange fravær. Her skulle Arsenals Aubameyang være den foretrukne kandidat, men han bliver ikke nem at få fat på.

Det er ikke første gang at Pierre-Emerick Aubameyang sættes i forbindelse med Barca. Tilbage i november blev han også nævnt på rygtebørsen som en mulig forstærkning.

Luis Suárez sidder ude i fire måneder efter sin knæoperation og på et pressemøde forleden bekræftede Quique Setién, at man vurderer mulighederne for en forstærkning her i januar. 'Angående at købe en angriber, er det noget vi kigger på og analyserer' sagde han.

Den 30-årige Aubameyangs kontrakt med Arsenal udløber om halvandet år og han har indtil nu afvist at forlænge. Her skulle hans håb være, at Barca kommer på banen med et tilbud.

Aubameyang startede karrieren i den franske Ligue 1, indtil han i 2013 skiftede til Dortmund, hvor han var holdkammerat med Dembélé. I 2018 skiftede han så til Arsenal, hvor han betragtes som en nøglespiller. Det er blevet til 14 scoringer i 22 kampe indtil nu i denne sæsons Premier League, hvilket gør han til sit holds topscorer. I Premier League er det kun Vardy og Agüero der har scoret mere.

Den 30-årige franskfødte gaboneser bliver  ikke nem at vriste fra Arsenal, der har gang i en skuffende sæson og ligger langt fra målsætningen om, at spille Champions League i næste sæson. De vil næppe være begejstret for, at skulle slippe sin topscorer.

Derfor er det sandsynligt, at Barca også har andre navne på blokken, der vil være nemmere at hente, her hvor der blot mangler ti dage til at transfervinduet lukker.

.:FORSIDE:.