fbpx

Avis: Balde og Fati er med i Spaniens VM-bruttotrup

Anders Lang Jensen - 28.10.22

© Getty Images
// Ansu Fati // Alejandro Balde

VM-slutrunden venter om hjørnet og landstrænere forbereder så småt trupperne til turneringen. I første omgang har man indsendt en større bruttotrup og her er Ansu Fati og Alejandro Balde angiveligt med for Spanien.

Om under en måned skydes VM i Qatar i gang, og det betyder, at de deltagende holds landstrænere kan udtage en bruttotrup på maksimalt 55 spillere, inden den endelige trup på 26 mand skal udtages senest den 14. november.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Spaniens landstræner Luis Enrique har ikke offentliggjort sin bruttotrup endnu, men Barcas Ansu Fati og Alejandro Balde menes at blive en del af truppen. Det melder avisen AS. Alejandro Balde har udviklet sig enormt på venstrebacken, mens Ansu Fati slet ikke har været med ved de seneste par landsholdssamlinger, men nu er ved at finde formen hos Barca.

Tiden vil vise, om de to unge Barca-spillere får chancen og er en del af den endelige trup til slutrunden. Her ventes holdkammeraterne på Camp Nou Sergio Busquets, Eric Garcia, Pedri, Gavi, Ferran Torres og Jordi Alba at være sikre kort i Luis Enrique 26 mandstrup.

balde12

.:FORSIDE:.