fbpx

Avis: Barca arbejder nu på lejeaftale med Carrasco

Anders Lang Jensen - 19.01.23

// Yannick Carrasco

Det ligner et spørgsmål om tid, før salget af Memphis Depay til Atlético Madrid bekræftes. Barca forsøgte at få Yannick Carrasco med i handlen uden held, men ledelsen arbejder nu på at hente belgieren på en lejeaftale.

Som led i forhandlingerne med Atlético Madrid forsøgte Barca-ledelsen at inddrage Yannick Carrasco i en potentiel byttehandel, men klubberne var langt fra hinanden rent økonomisk. Barca kæmper dog videre i jagten på en offensiv erstatning for Memphis Depay.

Artiklen fortsætter under annoncen


Atlético Madrid har afvist at inddrage Yannick Carrasco i samme transfer som Memphis Depay, men Barca undersøger fortsat muligheden for at hente den belgiske landsholdsspiller til Camp Nou. Det beretter avisen Sport.

En mulig løsning kan være en lejeaftale denne vinter, hvor Barca får en købsoption, som kan udnyttes efter sæsonen. Yannick Carrasco har nemlig kontraktudløb i 2024, og Atlético kan have en interesse i at tjene en transfersum inden da. Desuden presser Carrasco angiveligt selv på for et skifte til Barca lige nu.

carrasco3

.:FORSIDE:.