fbpx
Annonce

Avis: Barca drøfter mulig træningskamp mod Juventus

FCBARCELONA.DK - 17.11.22

// Juventus

Halvanden måned uden en eneste kamp sætter sine spor. Derfor handler det om at komme hurtigt i gang efter VM og af den årsag har Barca planer om et par træningskampe i december. Lige nu tales der angiveligt med Juventus.

Xavi vil have sit hold i gang så hurtigt som muligt efter VM, hvor finalen spilles den 18. december. Hovedparten af de 16 Barca-spillere der er med ved slutrunden i Qatar, vil dog vende tilbage løbende efterhånden som deres hold ryger ud af turneringen.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Xavi kalder til træning igen den 5. december, hvor de første måske vender tilbage, hvis de er røget ud allerede i gruppespillet. Barcas første kamp efter VM-pausen er først den 31. december, hvor de tager imod lokalrivalerne fra Espanyol.

For at få spillerne i omdrejninger, har Xavi angiveligt bedt klubben om at arrangere et par træningskampe i december, hvor spillerne for alvor vil blive testet. Der har allerede været rygter om en kamp mod Arsenal og nu er det Juventus der er på tale.

Ifølge avisen Mundo Deportivo taler de to klubber om en kamp i Torino den 22. december, mens opgøret mod Arsenal ventes at finde sted den 17. december. Ingen af træningskampene er officielt blevet bekræftet.

At kampene planlægges til at være på udebane skyldes, at man benytter VM-pausen til indledende arbejder på renoveringen af Camp Nou, der lukkes ned hele næste sæson.

Sidst Barca mødte Juventus var som sent som i sommer i USA i en træningskamp, hvor det endte 2-2.



.:FORSIDE:.