fbpx

Avis: Barca er interesseret i Portos Alex Telles

Rune Stentoft Arlbjørn - 28.03.20

© Getty Images
// Telles

Ingen ved hvordan sommerens transfervindue kommer til at blive skruet sammen på grund af den nuværende verdens-situation. Alligevel planlægger Barca hvilke spillere de vil hente og her står Alex Telles angiveligt på listen.

Som vi har skrevet flere gange om her de seneste par uger på fcbarcelona.dk, så vil Barca hente op til fire spillere i sommerens tranfervindue. En af de spillere kan blive venstre backen Alex Telles fra Porto.

Barca er åbne overfor at sælge Junior Firpo efter blot en sæson i klubben, hvis det rette tilbud kommer. Derfor skal Barca have en ny backup for Jordi Alba, hvis Firpo ender med at blive solgt.

Erstatningen kan blive den velspillende Alex Telles fra Porto, som kan købes for 40 mio. euro. Ifølge den catalanske avis Sport er Barca interesseret i brasilianeren, der også har et italiensk pas.

Porto er villige til at lade Telles gå, at da han ikke vil forlænge sin kontrakt. Som erstatning er de interesserede i den udlejede Barca-spiller Marc Cucurella. Ham kan Barca inkludere i en handel for at sænke prisen.

Der er dog stor interesse for Alex Telles fra andre sider, så det bliver langt fra nemt at hente den 27-årige brasilianer til Camp Nou. Chelsea nævnes også som en seriøs bejler til venstre backen.


.:FORSIDE:.