fbpx
Annonce

Barca kan få underkendt indskrivningen af Gavi

FCBARCELONA.DK - 14.03.23

// Gavi

Som om at Barcas ledelse ikke har nok at se til i øjeblikket, så er der nu forlydender om, at januar måneds indskrivning af Gavi på førsteholdet kan blive underkendt. Dermed risikerer klubben at miste ham gratis til sommer.

Konflikten mellem Barca og La Liga fortsætter på flere fronter. Nu har liga-organisationen tilsyneladende set en mulighed for, at få underkendt indskrivningen af Gavi på førsteholdet.

Artiklen fortsætter under annoncen


La Liga afviste at indskrive Gavi som førsteholdsspiller i januar måned. De mente ikke at der var plads indenfor de økonmiske fairplay-regler. Barca gik til en domstol og fik medhold i, at de kunne indskrive midtbanespilleren. La Liga måtte modvilligt acceptere dommen og lade Gavi registrere som en del af Barcas førstehold.

La Liga præsident Javier Tebas fastslog dog dengang, at de ville kæmpe for at få afgørelsen omgjort. Det lykkes de måske med nu, for Barca har angiveligt misset en vigtig frist for, for at få indskrivningen definitivt på plads.

Flere catalanske og spanske medier omtaler sagen og der er tale om juridiske vurderinger. Barca skulle angiveligt være sikker i sin sag, men det kan ikke afvises, at de får underkendt at Gavi har status som førsteholdsspiller.

I givet fald vil Gavi igen tilhøre andetholdet og hans tidligere kontrakt vil træde i kraft. Det vil betyde, at hans frikøbsklausul bortfalder til sommer og dermed kan andre klubber hente han gratis.

Det er en massiv trussel som Barca er nødsaget til at tage alvorligt, for den blot 18-årige spiller er udset til at spille en hovedrolle på Camp Nou i mange år.



.:FORSIDE:.