fbpx

Avis: Barca forhandler med Werder Bremen om Gamper

FCBARCELONA.DK - 19.05.24

// Gamper // Werder Bremen

Selvom der stadig resterer to runder af ligaen, er planlægningen af næste sæson godt i gang. Nu er der forlydender om, at det meget vel kan blive Werder Bremen der bliver modstanderen i Trofeu Gamper.

Barca har allerede lagt tre træningskampe i kalenderen, alle i USA til sommer, hvor de møder Manchester City, AC Milan og Real Madrid.

Når holdet vender retur fra USA, skal der spilles den traditionsrige Trofeu Gamper, hvor klubben inviterer en modstander. Denne kamp har til formål at præsentere holdet for tilhængerne inden at sæsonen skydes i gang med de officielle kampe.

Artiklen fortsætter under annoncen


Nu fortæller avisen Sport, at Barca er i forhandlinger med tyske Werder Bremen til Gamper-opgøret. Det tyske mandskab har netop færdigspillet Bundesligaen, hvor de endte på en 9. plads, så det er ikke en modstander fra allerøverste hylde. Forhandlingerne skulle angiveligt være tæt på at være i mål.

Barca har mødt Werder Bremen seks gange i historien i europæiske kampe. Her er det blevet til fire catalanske sejre og to uafgjorte. Sidste sæson var det Tottenham der var modstanderen og her vandt Barca med 4-2.

Den forventes at Trofeu Gamper bliver spillet i weekenden den 10. eller 11. august, efter at holdet er vendt tilbage fra USA og en uge inden at La Liga 2024/25 skydes i gang med første runde.

gamper2F

.:FORSIDE:.