fbpx

Avis: Barca har afvist PSG's 250 mio. euro for Yamal

FCBARCELONA.DK - 11.07.24

 


Lamine Yamal har trods sine blot 16 år skrevet fodboldhistorie på flere fronter og han kunne også have sat rekord som verdens dyreste spiller, men Barca takkede hurtigt nej, da PSG lige op til EM bød 250 mio. euro.

Det er avisen Sport der fortæller om PSG's astronomiske bud på Yamal, der altså skulle være landet i klubbens kontorer før EM-slutrunden gik i gang. Der har tidligere været rygter om sådan et beløb, men ikke at det udmøntede sig i et konkret tilbud.

Den franske klub har sandsynligvis forsøgt at udnytte Barcas svage økonomiske situation til at give et tilbud, som catalanerne ikke havde råd til at afslå, uanset hvor ondt det måtte gøre. Med 250 mio. euro mere på bankkontoen ville mange problemer forsvinde.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det skulle dog ikke have taget sportsdirektør Deco mange minutter at svare PSG og det blev et rungende nej. Barca ser Lamine Yamal som en mulig frontfigur på holdet i mange år og man har ingen intentioner om, at skille sig af med guldfuglen.

Verdens dyreste spiller indtil nu er Neymar, som PSG i 2017 købte fri for 222 mio. euro, mod Barcas vilje, men med brasilianerens medvirken. Den pris kunne Lamine Yamal altså have overgået, men sådan gik det ikke.

Lamine Yamal har haft en god første sæson med Barca, hvor klubbens fans længe har kendt til hans kvaliteter, men den brede fodboldverden har for alvor fået øjnene op for ham ved EM-slutrunden, hvor han har været en af turneringens bedste.

På søndag kan Lamine Yamal vinde sin første titel på højeste niveau, når der spilles EM-finale i Berlin.

yamal29F

// PSG // Lamine Yamal
.:FORSIDE:.