fbpx

Avis: Barca kan stadig købe spillere for 57 mio. euro

Anders Lang Jensen - 27.08.22

© Getty Images
// transfer // Økonomi

Sommerens transfervindue lakker mod enden, og trods lavere aktivitet de seneste uger kan der fortsat nå at ske ændringer i Barca-truppen. Økonomisk har klubben svært ved at registrere spillere, men der er penge at købe for.

Flere spillere kan forlade klubben før transfervinduets lukning, som vil frigive vigtige økonomiske midler til at registrere eventuelle nye spillere. Som situationen er nu, kan Barca dog godt købe spillere, mens problemerne i stedet gælder klubbens lønloft i henhold til reglerne i La Liga.

Artiklen fortsætter under annoncen


Ifølge avisen Marca har Barca lige nu et transferbudget på 57 millioner euro at bruge af denne sommer. Det betyder, at lykkes ledelsen med at lette truppens lønudgifter med snarlige spillersalg, kan klubben betale en større transfersum for nye spillere inden vinduets lukning.

Her nævnes blandt andet højrebacken Juan Foyth, som lige nu har en frikøbsklausul på 42 millioner euro i kontrakten med Villareal. Her vil Barca altså have et økonomisk råderum på transferfronten til potentielt at købe argentineren fri.

laporta7

.:FORSIDE:.