fbpx

Avis: Barca lægger interessen for Cancelo på køl

Simon Arun Vrábel - 17.03.23

// Joao Cancelo

Barcas er angiveligt interesseret i João Cancelo og man skulle endda have mødtes med hans agent for at snakke om forsvarsspilleren. Nu forlyder det, at City ikke vil slippe forsvarsspilleren billigt og derfor lægges interessen på køl.

De seneste dages rygter om Barcas interesse i João Cancelo bliver måske færre i den kommende tid, for den seneste melding er, at Manchester City vil tage sig godt betalt for den portugisiske forsvarsspiller.

Manchester City-spilleren João Cancelo blev i sommer meget overraskende udlejet til tyske Bayern München, fordi han angiveligt var raget uklar med Pep Guardiola og netop den situation har den sportslige ledelse i Barca håbet at kunne udnytte. Den 28-årige højreback passer nemlig perfekt ind i Xavis planer og både alder, erfaring og spillestil vil være ideelt til en position som igennem flere sæsoner har været sårbar.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sportsdirektør Mateu Alemany og præsident Joan Laporta rejste tidligere på ugen til Portugal for at tale med Mendes om netop Cancelo. Nu fortæller avisen Sport så, at det desværre ikke var gode nyheder som Mendes kunne fortælle den catalanske ledelse.

Avisen fortæller nemlig, at Manchester City efter sigende skulle kræve hele 20 millioner euro for Cancelo og selvom det er billigt for en spiller som ifølge Transfermarkt er værdisat til 70 millioner euro, så er det meget mere end man er villige til at betale i Barca. Derfor lægger man interessen for Cancelo på is, enten permanent eller indtil Manchester City kommer på andre tanker..:FORSIDE:.