fbpx

Avis: Barca må vælge mellem Neymar og Lautaro

Anders Lang Jensen - 25.03.20

// Neymar // Lautaro Martínez

Den igangværende coronavirus har ikke bare lagt hele fodboldspillet ned, men rent økonomisk bliver klubberne også udfordret. Barca bliver ikke presset på eksistensen, men transferaktiviteten til sommer bliver ramt.

Ligaerne er lukket ned, og det betyder, at klubberne rundt omkring bliver hårdt ramt økonomisk og mærker et markant fald i vigtig omsætning. Det vil dermed også betyde for Barca, at råderummet til transfers bliver mindre end forventet.

Sommerens transfervindue har igennem lang tid været en vigtig milepæl for ledelsen. Her skulle der laves afgørende og store handler. Blandt andet har man på Camp Nou håbet på både at kunne hente Neymar og Lautaro Martinez. Men den store økonomiske rokade ligner dog efterhånden en umulighed.

Ifølge mediet ESPN har flere kilder fra Barca gjort det klart, at klubben ikke længere vil have nogen chance for at kunne købe både Neymar og Lautaro Martinez, men corona-situtionen fortsætter. Økonomisk vil sådan en transfermanøvre kræve stort økonomisk råderum. Noget som klubberne ganske enkelt vil mangle i stor stil til sommer.

Dermed skal Barca ifølge ESPN vælge én af de to stjernespillere fra til transfervinduets åbning. I Barca har man et stort ønske om en genforening med Neymar, men Lautaro Martinez’ alder og potentiale skulle tale for, at Inter-angriberen vil give mest mening og betydning for Barca både nu og i fremtiden.

.:FORSIDE:.