fbpx

Avis: Barca opgiver kampen om Martin Zubimendi

Simon Arun Vrábel - 30.01.23

// Martin ZubimendiDer har længe været fokus på at hente Martin Zubimendi som en erstatning til Busquets, men rygterne mener at vide, at Arsenal angiveligt står stærkere i kampen om midtbanespilleren og det gør, at Barca nu menes at trække sig.

I Barca har den sportslige ledelse længe haft fokus på at finde en kompetent afløser til Sergio Busquets, som sandsynligvis forlader klubben til sommer og et af de varmeste navne var længe Real Sociedads Martin Zubimendi. I de seneste måneder har Arsenal dog meldt sig på banen og rygterne mener at vide, at London-klubben har stærkere kort på hånden til at hente den talentfulde midtbanespiller.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Real Sociedad menes at insistere på, at Zubimendis frikøbsklausul på 60 millioner euro skal indløses og det bliver svært at få råd til i Barca. I mellemtiden fortæller den catalanske avis Sport, at Arsenal med Mikel Arteta i spidsen, nu har trådt ind i kampen om Zubimendi og det har i den grad kølnet interessen hos den sportslige ledelse i Barcelona.

Avisen fortæller videre, at Arteta og Zubimendi begge har den samme agent og det har gjort, at dialogen imellem Arsenal og Real Sociedad har været langt nemmere. Arteta fører samtidig Premier League med Arsenal som virker som et helt nyt fodboldhold og derfor er et skifte til England slet ikke uinteressant for Zubimendi, som ellers fornyede sin kontrakt i efteråret 2022.

Samtidig har man i Barca indset at Frenkie de Jong kan blive en pålidelig afløser. Hollænderen har gjort det godt hver gang han har fået pladsen på den defensive midtbane, en position som han i øvrigt også spiller på det hollandske landshold. Samtidig vil det spare klubben mange millioner, at vælge en intern erstatning. Konklusionen er derfor blevet, at man nok nedtrapper interessen en gang for alle for Martin Zubimendi, medmindre han selv rækker ud til Barca..:FORSIDE:.