fbpx

Avis: Barca vil bytte Umtiti eller Semedo for Ndombele

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 27.04.20

© Getty Images
// Ndombele

Barca er i fuld gang med at forberede sig på den kommende sæson. Sky Sports meddeler, at man har tilbudt Umtiti eller Semedo i bytte for Tottenhams Tanguy Ndombele, i bestræbelserne på at styrke midtbanen.

Catalanerne er udmærket klar over, at midtbanen er et af de områder, man har haft sværest ved at få til at flyde i de seneste år. Man er derfor parat til at styrke truppen på denne position, og her skulle Tottenhams Tanguy Ndombele angiveligt være et af hovedemnerne.

Franskmanden, der viste yderst lovende takter i sin tid hos Lyon, har haft svært ved at fusionere med Mourinhos spillestil siden sommerens skifte til Tottenham. Ifølge Sky Sports skulle Barca derfor have set sit snit til at forhandle en aftale på plads, der i bedste fald vil fungere som en byttehandel.

Catalanerne har angiveligt tilbudt enten Samuel Umtiti eller Nélson Semedo i bytte for den tekniske midtbanespiller. Arthur Melo har ifølge avisen ligeledes været oppe at vende, men det tyder på, at José Mourinho ikke skulle være helt lun på denne tanke.

Det ser da også ud til, at Barca må bestræbe sig på at smide mere i puljen, trods Ndombeles tvivlsomme start i London-klubben. Tottenham slog personlig transferrekord, da man i fjor lagde 60 mio. euro for den lovende franskmand. Barca har i forvejen dyre herrer højt på transferagendaen, såsom Lautaro Martínez og Neymar, og det er derfor tvivlsomt, hvor hårdnakket man vil gå ind i forhandlingerne om den 23-årige Tanguy Ndombele.

.:FORSIDE:.