fbpx
Annonce

Avis: Barca vil forlænge med Dembélé til sommer

FCBARCELONA.DK - 13.03.23

// Ousmane Dembélé

Efter meget lang tids tovtrækkeri og polemik, lykkedes det i sommer Barca at forlænge med Dembélé, men kun med to år. Nu tager klubben initiativ til en ny forlængelse og den skal på plads inden næste sæson går i gang.

Barcas sportslige ledelse ønsker ikke endnu en langtrukken og konfliktfyldt proces omkring Ousmane Dembélé. Hans kontrakt nåede reelt at udløbe i juni sidste år, inden man til sidst nåede til enighed om en toårig aftale med den franske angriber.

Artiklen fortsætter under annoncen


Dembélés modvilje og høje økonomiske krav gjorde ham upopulær på Camp Nou, hvor der ved flere lejligheder blev buet og piftet af ham, inden der kom en afklaring. I denne sæson har Dembélé vist sig flot frem og tilhængerne har tilgivet ham.

Barca ønsker ikke sidste sommers scenarie gentaget og derfor er det planen, at indlede forhandlinger om en forlængelse meget snart. Det skriver avisen Sport. Man vil snart tage de indledende skridt og planen er, at alt skal være på plads inden næste sæson går i gang. Dermed undgår man, at spekulationer om spillerens fremtid stjæler billedet.

Spørgsmålet dog om planen kan holde, for Dembélés agent, den kontroversielle Moussa Sissoko, er uforudsigelig i sine handlinger. Han kan sagtens finde på at trække tiden endnu en gang, for at se hvad andre klubber måtte tilbyde. Derfor er det slet ikke sikkert, at det bliver nemt for Barca at forlænge med Dembélé.



.:FORSIDE:.