fbpx
Annonce

Avis: Barca vil forlænge med Xavi efter El Clásico

Simon Arun Vrábel - 16.03.23

// Xavi

Xavis kontrakt står til at udløbe i 2024, men selvom cheftræneren gerne vil levere trofæer inden man snakker forlængelse, så vil præsident Joan Laporta gerne begynde forhandlingerne efter søndagens El Clásico.

Xavi Hernández har, på trods af sin begrænsede erfaring fra topfodbold som træner, alligevel vist sig at være yderst værdifuld for Joan Laportas profekt, efter at han overtog klubben fra Josep Maria Bartomeu. Derfor er det altafgørende for Laporta at forlænge Xavis kontrakt så hurtigt som muligt.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det har allerede været rygtet i pressen i de seneste måneder, at Laporta ønsker at forlænge Xavis kontrakt, som står til at udløbe næste sommer. Det kommer da heller ikke som en overraskelse, for udover at Laporta og Xavi har et godt forhold til hinanden, så har holdet allerede vundet deres første trofæ og både ligaen og Copa del Rey er også inden for rækkevidde i denne sæson. Det står som en kæmpe kontrast fra sidste sæson.

Xavi har dog offentligt udtalt, at han gerne vil levere flere trofæer inden man påbegynder snakken om en kontraktforlængelse, men ifølge avisen Sport, så mener Laporta ikke at det kan vente så lang tid. Det vil nemlig betyde, at den indeværende sæson skal færdigspilles først og så længe vil klubpræsidenten ikke vente.

Meldingen går på, at selvom at Laporta ønsker at tilbyde Xavi et enkelt års forlængelse, så er hans overordnet plan at sikre, at Xavi forbliver cheftræner helt frem til 2026, hvor hans periode som præsident stopper.

Barca kan på søndag komme hele 12 point foran Real Madrid med kun 12 runder tilbage, så mon ikke kontraktforhandlingerne vil gå endnu nemmere, hvis søndagens El Clásico sender med en Barca-sejr.



.:FORSIDE:.